Resultat Riksfinal Svenska Ungdomscupen

Nu finns resultatlistan för helgens Riksfinal i Svenska Ungdomscupen

Det blev lite speciellt med corona-anpassningar och allt men ett halvår sent avgjordes i helgen finalerna i svenska ungdomscupen på ett flertal orter i sverige. Skyttarnas resultat har sedan sammanställts och då ser vi att det gick bra för skyttarna från Säffle.

Axel Bruce vann sin klass och kan titulera sig svensk ungdomsmästare i luftpistol. Felix Wennsten slutade på en andra plats i sin klass, fyra poäng efter segraren.Även Ida Svensson lyckades bra i den troligen hårdaste klassen och slutade på en fin niondeplats. Här var det så tätt bland skyttarna så det var en skytt bland de första 11 som inte delade sin placering med andra. Elin Dagobert som för dagen tävlade för I2 Skf hade bara 2 poäng upp till pallen och slutade på en fjärde plats i klassen. Samtidigt på en annan finalbana sköt Simon, som studerar vid skyttegymnasiet, till sig en 5:e plats.

Nu börjar vi träning och kval inför nästa års final som avgörs andra helgen i mars i idrottshallen i Töreboda. Vi hoppas att det då kan arrangeras en traditionell final och att Säffle Pk är väl representerade även då.