Hoppa till sidans innehåll

A4 Distansmästerskap Luftpistol 2020

24 MAR 2020 09:52
Luftpistol SM är uppskjutet på grund av Corona (Covid-19).
Men istället arrangerar A4 Skytteförening en rikstäckande tävling som skjuts på hemmabana.
Det är inte ett SM men likväl en rolig tävling i Corona-tider.
  • Uppdaterad: 24 MAR 2020 09:56

Tävlingsdagar är lördag 28 mars för herrar och damjuniorer samt söndag 29 mars för damer och herrjuniorer.

Anmälan stänger fredag 27/3 18:00. I samband med anmälan så godkänner skytten att deras namn och resultat presenteras på tävlingens hemsida.
Anmälan sker via klubben (Mats eller Stefan) eller med ett epost till This is a mailto link senast fredag lunch så vi hinner rapportera in till tävlingsledningen.

Startavgift är 150 kronor/start för herrar & damer och 100 kronor/start för juniorer.

Priser kommer att utgå till 1a, 2a, 3a i H, D, HJ och DJ. Hederspriser utgår till bästa fjärdedel i klasserna: H1, H2, H3, D1, D2, D3, HJY, HJÄ, DJY och DJÄ. Priserna kommer att skickas ut till föreningarna så snart som möjligt efter tävlingen är avslutad.

Tävlingen omfattar 60 tävlingsskott som skjuts likt en rankingtävling på hemmabana alternativt hos närliggande förening. Resultaten rapporteras sedan in senast en timme efter varje avslutat skjutlag. Detta gör att vi senast en timme efter sista skjutlaget vet vilka vinnarna är i varje klass.

Tävlingen skall genomföras enligt samma reglemente som en rankinggrundande tävling, förutom att det ej behöver vara en domare närvarande. Tävlingen är öppen för alla med giltig tävlingslicens inom skyttesportförbundet med undantag för juniorer födda 2006 eller senare.

Då allt genomförs på distans så uppmanar vi till sportslighet och ärlighet. Den som rapporterar in resultaten lovar på heder och samvete att tävlingen genomförts på korrekt vis samt att resultaten är sanningsenliga.


E-post: This is a mailto link

Postadress:
Säffle Pistolskytteklubb - Skyttesport
C/o Skoglund, Södra Ed Granliden
66194 Säffle

Kontakt:
Tel: 0702888587
E-post: This is a mailto link